Brinkx is uw ervaren partner voor
succesvolle (online) marketing campagnes.

Resultaatgerichte online marketing

Wij werken resultaatgericht en streven naar maximale kostenefficiëntie. Dat doen we onder meer door diepgaande analyse en het bedenken van creatieve oplossingen die perfect aansluiten bij uw doelstellingen en beoogd publiek.

Onze internet marketing specialisten ondersteunen onder meer bij de inzet van:

een populaire vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd. Dit kan bereikt worden door bijvoorbeeld advertenties van adverteerders op sites of zoekmachines. Bij elke affiliate marketing campagne richten wij ons op maximale ROI en klanttevredenheid.

gerichte digitale mailings die een ontvanger (een klant of partners) informeert over nieuwe producten, diensten of tips. Zowel het ontwerp, de inhoud als de verzending kunnen we voor u uitvoeren.

webpagina’s die zo ontworpen zijn dat tot conversie leiden (de bezoeker wordt klant). Een bezoeker komt op een landingspagina door direct de URL in te typen, maar kan ook ‘landen’ via een zoekopdracht in Google, een online advertentie of door te klikken op een link in een nieuwsbrief. Wij verzorgen geoptimaliseerde landingspagina’s die de zoekvraag beantwoorden en de bezoeker aansporen tot het ondernemen van actie.

neem contact op