8% rente per jaar

Investeren in obligaties van Brinkx B.V.

Om de volgende stap te zetten in de groei van ons bedrijf, is er behoefte aan extra kapitaal. Brinkx heeft plannen om samen met onze bestaande partners actief deel te nemen aan projecten. In deze samenwerking zullen wij onze unieke bijdrage leveren door geschikte locaties te vinden en de benodigde financiële middelen op te halen bij externe investeerders. Het kapitaal dat we via deze obligatie ophalen, zal uitsluitend worden ingezet voor de uitbreiding van Brinkx B.V. en de realisatie van onze groeiplannen.

Het vergroten van ons team is een essentiële stap om onze ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken. Met een groter team zijn we beter in staat om meerdere interessante locaties te identificeren en waardevolle samenwerkingen aan te gaan met partners in de vastgoedsector. Deze samenwerkingen zullen niet alleen leiden tot de ontwikkeling van lucratieve projecten, maar zullen ook bijdragen aan het vergroten van onze aantrekkingskracht op investeerders in de toekomst.

Dankzij de financiële injectie die we via deze obligatiecampagne verwachten te ontvangen, zijn we goed gepositioneerd om onze aanwezigheid in de markt te versterken. Door de uitbreiding van onze activiteiten en het aantrekken van meer
investeerders, voorzien we een aanzienlijke toename in onze omzet op de lange termijn.

Bij Brinkx geloven we sterk in groei en innovatie. We kijken ernaar uit om samen met onze investeerders en partners onze visie te verwezenlijken en te werken aan een veelbelovende toekomst vol spannende projecten en groeimogelijkheden. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons zal helpen om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Een initiatief van BRINKX B.V.

Investeren in obligaties

%
rente per jaar
jaar
korte looptijden
per stuk

Het vertrouwen dat Brinkx BV heeft opgebouwd in de vastgoedsector is van onschatbare waarde. Onze partners weten dat wij een bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een grondige kennis van de markt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij zijn een groeiend bedrijf dat graag in contact komt met investeerders, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en andere vastgoedpartijen om te onderzoeken of er synergie kan ontstaan.

Copyright © 2024 Brinkx B.V. All Rights Reserved
Webdesign & Development by Magic Bytes

Informatiememorandum aanvragen