Bent u een investeerder?

Op zoek naar lucratieve mogelijkheden in de vastgoedwereld?

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de meest exclusieve deals voor investeerders. Door onze intensieve samenwerkingen met gerenommeerde partners kunnen zij u vast renderende alternatieven bieden met een rentepercentage rond de 7-8%, dat maandelijks aan u wordt uitgekeerd.

Door het maandelijks uitkeren van rendementen, in plaats van op jaarbasis, kunnen investeerders genieten van een regelmatige cashflow. Dit is met name aantrekkelijk voor diegenen die afhankelijk zijn van periodieke inkomsten of die hun investeringen willen herinvesteren.
Bij Brinkx B.V. gaan we alleen samenwerkingen aan met professionele gevestigde namen in de vastgoedwereld met een bewezen bestaansrecht van minimaal 30 jaar. We selecteren zorgvuldig onze partners op basis van hun expertise, betrouwbaarheid en trackrecord.
Onze partners hanteren korte looptijden van maximaal 2-3 jaar. Op deze manier kunt u sneller profiteren van uw rendement en uw investeringsstrategie aanpassen indien nodig. We begrijpen dat tijd een waardevol bezit is, en we willen ervoor zorgen dat uw investering zo efficiënt mogelijk wordt benut.

Bij Brinkx B.V. begrijpen we dat investeerders zekerheid willen. Daarom bieden onze partners zekerheden in de vorm van een eerste hypotheekrecht of een verpanding van aandelen van de project B.V. Dit betekent dat uw investering goed beschermd is, en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan heeft u een sterke positie om uw investering veilig te stellen.

Een initiatief van BRINKX B.V.

Investeren in obligaties

%
rente per jaar
jaar
korte looptijden
per stuk

Het vertrouwen dat Brinkx BV heeft opgebouwd in de vastgoedsector is van onschatbare waarde. Onze partners weten dat wij een bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een grondige kennis van de markt.

Exclusief

We begrijpen dat elke investeerder uniek is, met verschillende doelen en verwachtingen. Daarom streven we ernaar om een gepersonaliseerde aanpak te bieden die aansluit bij uw specifieke behoeften en wensen.

Bij Brinkx B.V. geloven we dat vastgoedinvesteringen niet alleen winstgevend kunnen zijn, maar ook een solide basis kunnen vormen voor een gediversifieerde investeringsportefeuille. Wij zijn er trots op dat we investeerders kunnen helpen bij het realiseren van hun financiële doelen door het vinden van exclusieve projecten met een uitstekend rendement.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Brinkx B.V. uw partner kan zijn in het vinden van de meest exclusieve vastgoedinvesteringen die aan uw behoeften voldoen. Samen kunnen we uw investeringspotentieel maximaliseren en u voorzien van een solide en rendabel investeringsavontuur in de vastgoedwereld.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij zijn een groeiend bedrijf dat graag in contact komt met investeerders, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en andere vastgoedpartijen om te onderzoeken of er synergie kan ontstaan.

Copyright © 2024 Brinkx B.V. All Rights Reserved
Webdesign & Development by Magic Bytes

Informatiememorandum aanvragen